De Bestway Smart Hub App geeft je volledige controle over je spa, rechtstreeks via je smartphone of tablet. Compatibel met iOS en Android, maakt deze app het eenvoudig om de temperatuur aan te passen, het AirJet Massage Systeem en de pomp in- of uit te schakelen en het filtratiesysteem te beheren, allemaal op afstand.

Met de app kun je tevens de Power Saving Timer instellen, waardoor je energie bespaart door de verwarming op specifieke tijden automatisch te laten werken. Door de stappen te volgen in de app is je spa binnen enkele minuten verbonden en klaar voor gebruik!