Verbinding met mobiele telefoon instellen

Terug naar Functies Intex spa’s

Afhankelijk van het type Intex spa kan je deze verbinden met je mobiele telefoon. Om je Intex spa via wifi met je mobiele telefoon te verbinden, houd je de koppelingsknop op het display 5 seconden ingedrukt.

De status van de wifi-verbinding wordt weergegeven door de wifi-indicator: continu aan betekent een succesvolle verbinding, langzaam knipperend geeft de koppelingsmodus aan, snel knipperend duidt op een netwerkprobleem en uit betekent geen verbinding. Zorg voor een sterke wifi-verbinding voor optimaal gebruik.

Maak een account aan in de Intex Link – Spa Management App, voeg je spa toe door 5 seconden op de koppelingsknop te drukken en voer het wachtwoord van de wifi in. Nu kan je gemakkelijk gebruik maken van de app!