Verwarming starttimer (VST) knop instellen

Terug naar Functies Intex spa’s

Bepaalde modellen Intex spa’s hebben een timerfunctie voor het verwarmingssysteem. Deze knop ziet eruit als een klokje met een startknop ernaast. Selecteer een toekomstige starttijd voor het verwarmingssysteem door op deze knop te klikken.

Stel de gewenste starttijd, tussen de 0 en 120 uren,  in met de omhoog- en omlaagknop. Het pictogram knippert rood en brandt daarna continu rood. Wanneer de timer 0 bereikt, start het verwarmingssysteem. Om de timer te annuleren, stel je simpelweg de tijd opnieuw in op 0.